När du behöver antistatprodukter

Är du ute efter antistatprodukter? Du kan hitta bra antistatprodukter hos Alpharay. Med hjälp av denna typ av produkter är det enkelt att bli av med statisk elektricitet. När det gäller produkter med antistat så erbjuder de bland annat:

  • Antistattråd
  • Jonisatorer med tryckluft
  • Alpha Staticmaster jonisatorer

Källan till många produktionsproblem är just statisk elektricitet. Den är inget man ser, men man kan uppleva det samt märka av det på andra sätt. För att bli av med denna typ av problem så kan det vara smart att satsa på bra produkter som tar bort den statiska elektriciteten.

När det gäller antistatprodukter så delas dessa oftast in i två huvudområden. Det är aktiva och passiva eliminatorer. De som är aktiva, de kallas även för jonisatorer.

Välj mellan antistatprodukterna hos Alpharay

Är det så att du vill få tag på bra antistatprodukter eller jonisatorer så kan du vända dig till Alpharay. Det kan underlätta en hel del för er. Bland de användningsområden som dessa produkter är bra finns:

  • Billackering
  • Elektroniktillverkning
  • Laboratorier

Upplever du problem med produktionen utan att se att något felar, så kan det vara den statiska elektriciteten som ställt till det. Då kan det vara smart att testa en antistatprodukt. Det för att på enkelt sätt bli av med den statiska elektriciteten.

Hitta vad du behöver hos Alpharay

Hos Alpharay finns det inte bara antistatprodukter utan de har även andra bra produkter, främst inom tryckluft. De har till exempel och försäljning av tryckluftsprodukter från Exair Corporation, USA. Sedan så erbjuder detta företag även allt inom besparing av tryckluft, renblåsning, kylning, industriell rengöring, lackering, materialtransport och mycket mer.